Kristova zapovijed ljubavi

Foto: www.pexels.com

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da ozbiljno trebamo uzeti vrijeme koje nam je Bog dao. U njemu je sama njegova ljubav.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da odricanje nije po sebi loše. Njime pokazujemo koje su nam stvari u životu važnije.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da poštujemo svoje snove. Ako je Bog dao život za čovjeka, dao je i da čovjek živi svoje plemenite snove.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da zahvaljujemo za male trenutke. Ljepota života koju nam Bog dao najdublje je satkana u njima.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da se ne bojimo patnje u životu. Kroz nju se ljubav pročišćava do one prave mjere.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da niti jedan dan svoga života ne uzimamo zdravo za gotovo. Darovan nam je da bismo mi bili dar za druge.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da se nikada ne smijemo predati. Isusovim dolaskom na zemlju prepoznajemo da svaki plemeniti ljudski trud ima smisla.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da uvijek stavimo osmijeh na lice. Ako se mi ne radujemo Radosnoj vijesti, kako će onda drugi koji je još nisu upoznali.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da poštujemo sebe i svoje dostojanstvo. Onako kako mi to budemo činili sebi i drugi će činiti nama.

Kristova zapovijed ljubavi poručuje nam svakoga dana da uvijek drugi budu na prvom mjestu. Jer veće ljubavi nema da tko život svoj dade za prijatelje svoje.

Mario Žuvela

 

Izvor: Crkva na kamenu/Duhovnost.net