Fenomen ‘buđenja savjesti’ zahvaća planet!

Foto: www.dnevno.hr

Iako su malim koracima svih ovih godina krojili mrežu smrti oko svih naroda, eugeničari novog doba sigurno vrište od muke jer spoznaju: što više se gura radikalni liberalizam, to više raste konzervatizam. To nisu očekivali. Nisu očekivali buđenje Europe. Pogotovo ne u pogledu života.

Svoj poraz javno su priznali krajem prošle godine kada je u javnost izašlo izvješće inicijative ‘Globalno planiranje obitelji’ (global Family Planning) 2020. koje je pokazalo je da ‘depopuliranje’ svijeta ne ide baš onako kako su to ‘oni’ predvidjeli. Ovu inicijativu čine Planned Parenthood i Marie Stopes International, dvije najveće abortus korporacije u svijetu koje su u izvješću napisale da broj ubijenih neće biti dovoljan da se ispune predviđanja i ciljevi koje su si zacrtali sprovesti do 2020. godine, jer čovječanstvo se budi. Na to se čak javio Bill Gates koji je odmah iskeširao 120 milijuna dolara koje će uložiti u projekte ‘ispiranja mozga’ kako bi do 2020 broj ubijenih abortusom ipak bio veći.

Međutim, to im neće proći samo tako, čini se.

I ne samo isključivo u pogledu ‘abortusa’ već i u pogledu nametanja svih drugih ideoloških ispiranja. Od projekta miješanja rasa, pa sve do preodgoja djece u školama, s tradicije na ‘toleranciju’, što je nakon hrvatskog referenduma pokušala spriječiti Italija koja je u siječnju ove godine došla u Rim (milijun ljudi), jasno izreći svoj stav: ‘Mi nećemo gey brakove – Ostavite nam djecu na miru.

Europa i SAD bilježe promjene i u pogledu abortusa. U Italiji 70 posto ginekologa ne želi raditi abortuse, u nekim pokrajinama taj postotak raste i do 99 posto, izvještava The Guardian.
Broj onih koji su spremni obavljati namjerni abortus sve više drastično opada posljednjih godina, a većina ginekologa s prizivom savjesti spada u najmlađi liječnički kadar u zemlji.
Talijani već pišu o krizi dostupnosti ginekologa koji žele ‘prljati ruke’ nevinim životima. Isto je i u Americi. Nedavno istraživanje Bloomberga pokazalo je da je velik broj klinika u SAD-u zatvoreno jer su aborteri odlazili u mirovinu, i nitko ih nije želio zamijeniti. I u Hrvatskoj je slično. Oko 90 posto je onih koji to ne žele raditi. Na listi je i Poljska, koja prednjači u broju pro-life ginekologa.

Statistike govore da nisu samo liječnici zahvaćeni fenomenom ‘buđenja savjesti’, već i općenito, mlađe generacije. U Americi primjerice, mladi od 13 do 17 godina (najkritičnija abortus skupina) smatraju da je abortus ubojstvo. U puno većem broju nego to misle njihovi roditelji. I u Italiji se bilježi porast savjesti mladih ljudi. Oni sve više prepoznaju moralni pad društva koji je plod financiranja, podupiranja i zalaganja za abortus i to onaj najgori oblik , svakodnevnog iživljavanja nad ‘najmanjima od nas’.

U Hrvatskoj bi pak 42 posto mladih zabranili abortus, u odnosu na 19 posto onih koji ne bi ništa mijenjali. A također, sve je više hrvatske mladeži koju zahvaća lahor svete Mise, slavljenja, pjevanja, divljenja Isusu i njegovu čistu srcu. To je pokazalo istraživanje provedeno nad hrvatskim gimnazijalcima. Rezultati su mnoge iznenadili jer su pokazali da što je promoviranje izopačenog kaosa veće, to je otpornost čovjeka snažnija. To se zove kontraefekt zla. To je ono Božje u ljudima. Na to nisu ni mogli računati.

Izvor: Crkva na kamenu/dnevno.hr