Francuska populacija se zamjenjuje

Foto: wikimedia.org

PARIZ – U vatrenom govoru održanu u Nacionalnoj skupštini, zastupnik Stéphane Ravier upozorio je da domaće francusko stanovništvo velikom brzinom zamjenjuju stranci zahvaljujući pro-migracijskim politikama koje potiču zapadnjački globalisti. Ravier, član populističke stranke Nacionalnoga okupljanja Marine Le Pen, iznio je bujicu istine u uši francuskih zakonodavaca, koje Ravier smatra odgovornima zbog “dopuštanja smrti identiteta francuskog naroda”.
Nakon kritiziranja političkih elita koje su uspostavile strateško partnerstvo s novopridošlim masama iz Trećega svijeta protiv francuske javnosti, Ravier je naglasio ideju o “Velikoj zamjeni” – ideju da domaće Europljane etnički zamjenjuju stranci iz Trećega svijeta. “Ne vjerujem u ‘Teoriju Velike zamjene’. S druge strane, uvjeren sam u njezinu stvarnost”, izjavio je Ravier.
Aludirajući na “no-go zone” koje se šire diljem islamiziranoga Zapada, Ravier je rekao: “Na stotine takvih zona širom zemlje, koje su postale strane enklave, predstavljaju ne-francuske zone, gdje se mržnja prema svemu što je francusko širi poput traga zapaljenog baruta. Naši zakoni, naša kultura, naš identitet, naš savoir-vivre, naš know-how, naše slobode – osobito one žena, poput seksualnih i vjerskih sloboda – odbacuju se i bore se protiv njih kako bi se također zamijenile pod pritiscima militantnoga islamističkoga komunitarizma.” Ravier je potom istaknuo da su globalistički političari koji propovijedaju lažnu doktrinu multikulturalizma uvijek u stanju izolirati se od njegovih pogubnih učinaka. “Ideologija ‘suživota’ raspada se pod težinom stvarnosti vrste imigracije koja je svakodnevno sve više osvajačka i nasilna. To dovodi u opasnost naše nacionalno i republičko jedinstvo. To mogu izbjeći samo oni koji si to mogu priuštiti. A među njima ste svi vi ili većina vas. Francuzima je dosta. Francuzima je bilo dovoljno”, rekao je Ravier. “Četrdeset godina se trude; pristali su podnijeti žrtve prihvaćajući druge, a što su dobili zauzvrat? Razvoj nepodnošljivog anti-francuskog, anti-bijelog, anti-kršćanskog rasizma.”
Tijekom svojih završnih riječi, Ravier je pozvao globalističke i pro-multikulturalističke zastupnike da se ispričaju francuskoj javnosti zbog nepovratne štete koju su prouzročili. “Ispričajte se uspostavljanjem nacionalne preferencije na svim poljima – ponovnom uspostavom granica, uspostavljanjem kvota, ne za imigraciju, nego za deportaciju”, rekao je Ravier. “Ispričajte se preokretanjem tijeka imigracije. Ako se ne odreknete svoje opake ideologije, uime budućih naraštaja, proklet će vas čitava Francuska.”

Izvor: Crkva na kamenu