Kršteno deveto dijete u obitelji Ramljak

Foto: Cnak

POLOG – U župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije, za vrijeme misnoga slavlja u 11 sati, župnik don Pero Marić krstio je na Bijelu nedjelju, 16. travnja, Noemi Ramljak, deveto dijete u obitelji Irene i Dragana. Uz roditelje i kumu Sandru, u slavlju su sudjelovala braća i sestre (Lara, Sara, Emanuel, Samuel, Mihaela, Mihael, Nikol i Kiara), obitelj i rodbina te okupljeni župljani.
Na početku slavlja župnik don Pero pozdravio je roditelje, kumove, obitelj i okupljene vjernike. Župnik je kazao kako je na Bijelu nedjelju ovo uistinu radosni događaj, krštenje djeteta u ovoj mnogobrojnoj obitelji. Na ovoj svetoj Misi mala Noemi postala je sudionicom zajednice Isusovih vjernika.
Na kraju slavlja župnik don Pero čestitao je roditeljima, kumovima i obitelji te okupljenoj zajednici na još jednom novom članu Božjega naroda. Roditeljima Ireni i Draganu zahvalio je na njihovoj otvorenosti životu i velikoj ljubavi prema djeci te ih pozvao da svoju vjeru odgovorno i dalje žive, svjedoče i prenose na svoju djecu.

Izvor: Crkva na kamenu