Proslava 126. rođendana Družbe sestara Služavki Maloga Isusa

Foto: Cnak

MOSTAR – Sestre Služavke Maloga Isusa proslavile su u subotu, 22. listopada 2016., svoj 126. rođendan utemeljenja Družbe i njihova zaštitnika sv. Rafaela. Svetu Misu u rehabilitacijskom centru “Sveta Obitelj” predslavio je dr. don Ante Komadina, ravnatelj Caritasa. Slavlju svete Mise nazočile su i sestre Služavke Maloga Isusa iz zajednica u Prozoru i Neumu te štićenici i osoblje Centra.
Don Ante je zahvalio na 15 godina prisutnosti sestara u rehabilitacijskom centru “Sveta Obitelj” i naglasio kako je važno da svjedočimo vjeru i milosrđe onima koji su nam stavljeni na životni put. “Trebamo biti poput smokve koja donosi plodove koji su slatki i ukusni, a sve ćemo to moći, ako se duboko ukorijenimo u Gospodinu”, istaknuo je don Ante.
Nakon misnoga slavlja uslijedilo je druženje oko obiteljskoga stola, te smo obogaćeni susretom i zajedništvom molili Gospodina da ostane među nama kako bi mogle nastaviti djelo služenja po uzoru na Družbinoga utemeljitelja, slugu Božjega Josipa Stadlera. Živio Mali Isus!

s. M. Ana Prkić