Uskoro će više od trećine njemačke populacije imati migrantsko podrijetlo

Foto: https://diario16.com/

BERLIN – U samo dvadeset godina 35 % njemačke populacije sastojat će se od migranata ili pojedinaca s migrantskim korijenima, prema procjenama njemačkoga stručnjaka za migracije. U isto vrijeme, očekuje se da će oni s migrantskim podrijetlom do 2040. godine sačinjavati do 70 % stanovništva velikih gradova, izvješćuje Deutsche Welle.
Profesor Herbert Brücker, vodeći istraživač za migracije na Saveznom institutu za istraživanje zaposlenika (IAB), izjavio je da će Njemačka “postati raznolikija”. “Trenutačno, oko četvrtine ljudi u Njemačkoj ima migrantsko podrijetlo”, rekao je Brücker. “U 20 godina, to će iznositi najmanje 35 %, ali također bi moglo biti i više od 40 %.” Brücker, profesor ekonomije na Sveučilištu u Bambergu, također primjećuje da će udio migranata koji naseljavaju njemačke gradove vjerojatno biti veći. “Ono što danas vidimo u velikim gradovima bit će u budućnosti normalno za zemlju u cjelini. U gradu poput Frankfurta imat ćemo između 65 % do 70 %.”
Prema Brückeru, kako bi njemačka ekonomija ostala stabilna, zemlja će morati privući “široki spektar nacionalnosti”. IAB sugerira da će svake godine do 2060. trebati uvesti 400.000 migranata kako bi se spriječilo smanjenje ekonomije.
Što se tiče golemoga dijela njemačke populacije, koja bi željela očuvati svoje kulturno nasljeđe i etnoreligijski identitet, njihovo je mišljenje naizgled nebitno i nevažno. Ono što je doista važno za Brückera i neoliberalne globaliste poput njega jest zadržavanje snažne ekonomije po svaku cijenu.

Izvor: Crkva na kamenu