“Rase se moraju pomiješati, ako treba i uz primjenu sile”

Sarkozy je još 2008. godine najavio potpuni rasni genocid bijeloga naroda, jer njih je u cijelom svijetu tek nešto više od 20 posto!

Više nego ikada aktualan je zastrašujući govor Nicolasa Sarkozya, sada bivšega predsjednika Francuske. Iako je i u svoje vrijeme izazvao mnoštvo negativnih reakcija, sasvim opravdano, ovaj je govor svojevrsni dokaz da je egzodus islamskih naroda dobro osmišljen plan vrhuške koja se ozbiljno poigrava opstankom “kršćanske civilizacije”. Jer 2008. godine Sarkozy je zapovjedio francuskom narodu, osobito bijelcima, da se moraju križati s drugim rasama. Ako to ne učine, slijede državne sankcije. Zašto? Pa Sarkozy kaže kako odbijanje rasnoga miješanja od bijelaca može “poniziti” i ozlijediti identitet drugih, nebjelačkih rasa u Francuskoj. Također, isto je zapovjedio i miješanje s Arapima. A strah od nasilja? “Cilj je odgovoriti na izazove rasnoga križanja u 21. stoljeću, rekao je Sarkozy i još dodao zastrašujuće riječi: “Rasno križanje nije izbor, to je obveza. To je imperativ! Ako učinimo drugačije suočit ćemo se s velikim problemima, stoga se mi moramo promijeniti, moramo promijeniti kulturu, pravosuđe… sve,  a ako promjena ne zaživi, država će morati primijeniti silu”. Drugim riječima, Sarkozy je još 2008. godine najavio totalni rasni genocid bijeloga naroda jer njih je u cijelom svijetu tek nešto više od 20 posto. A na nama je da se zapitamo slijede li nam u Europi uskoro i novi, eugenički  “Lebensbornovi” – mjesta prisilnoga eksperimentiranja na živim ljudima u svrhu tisuću mješanaca kao projekta ubrzane integracije?

Već sada se stvaraju preduvjeti za neograničenu primjenu sile nad francuskim stanovništvom. Holande npr. traži način da suspendira Ustav i da se Zakon o izvanrednom stanju stavi u mjerodavnost vlade. Dakle, da  određena garnitura na vlasti može po vlastitoj proizvoljnoj procjeni provoditi taj Zakon mimo Ustava, a riječ je o Zakonu koji u sebi sadržava “primjenu sile” koju spominje Sarkozy.

Cilj svega ovoga jest cijeli svijet pretvoriti u jednu apsolutnu, sveproždiruću smetlarsku kulturu (ne vrijeđam to časno zanimanje) gdje se svemogući Bog, Stvoritelj, ingeniozan u svakom činu i dahu želi zamijeniti obožavanjem i čašćenjem trome materije Zemlje – Geje – koju prvo treba, po tim zločincima očistiti od ljudi, koji su za njih samo prljavi paraziti.

“Projekcije Ujedinjenih naroda pokazuju da će se u idućih 50 godina sve zemlje Europe kao i Japan suočiti s depopulacijom i starenjem stanovništva! Taj pad i starenje EU stanovništva zahtjeva sveobuhvatno mijenjanje politike i programa, pogotovo onih koji se tiču međunarodnih migracija. U izvješću se razmatra ‘zamjenska migracija’ plodnosti u zemljama (Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Republika Koreja, Rusija, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države) te u dvije regije (Europa i Europska unija). Zamjena migracija odnosi  se na međunarodne migracije kako bi se nadoknadio pad broja stanovnika i starenje stanovništva.”

S druge strane ove riječi pišu na službenim stranica UN-a, a njima se također najavljuje plansko i namjerno križanje rasa na tlu Europe, drugim riječima, najavljuje se prisilno uništenje europskih naroda. Nakon svega ovoga, uopće nije jasno što se onda svi sada čude? Umjesto da onda naprave to što traže pa uspostave totalitarnu vladavinu koja će križati rase, oni se skrivaju i svoje luđačke ideje provode u tajnosti, a najžalosnije od svega je to da javnost i dalje misli da je ova situacija slučajna, a ne i zločin – s predumišljajem.

Autor: Zrinka K. Subota

Izvor: Crkva na kamenu/Dnevno.hr