Duhovna priprema za blagdan sv. Ante Padovanskog u župi Tepčići

Foto: Cnak

Župljani župe Tepčići – Crkvine devetnicom u čast sv. Ante Padovanskoga pripremaju se za blagdan svoga patrona. Pobožnosti tijekom devetnice, od 4. do 13. lipnja započinju u 19, a misno slavlje u 19,30 sati.

Sutra, u petak, 10. lipnja misno slavlje predvodi i propovijeda fra Robert Kiš. Nakon misnoga slavlja uslijedit će koncert ansambla “Collegium Ragusinum” iz Dubrovnika.

U subotu, osmoga dana devetnice, misno slavlje će predvoditi fra Robert Kiš, a potom će uslijediti koncert klasične gitare: duo Pero Škobelj – Ante Ivkošić (Dubrovnik), Josip Kvesić, učenici glazbene škole “Brotnjo” Čitluk.

Posljednjega dana devetnice, u nedjelju 12. lipnja, misno slavlje predvodi i propovijeda don Ivan Marčić, animira zajednica Vojska Kristova iz župe sv. Ivana apostola i evanđelista, Mostar.

Na sam blagdan sv. Ante, u ponedjeljak 13. lipnja, središnje misno slavlje predvodit će biskup mostarsko-duvanjski mons. Ratko Perić s početkom u 11 sati, kada će podijeliti i sakrament svete potvrde ovogodišnjim krizmanicima. Večernja Misa na kojoj će biti blagoslov djece, vozača i automobila biti će u 19 sati.

 

Izvor: Crkva na kamenu