Korizmena duhovna obnova župe Humac

HUMAC – Korizmena duhovna obnova u župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu kod Ljubuškoga održat će se od petka, 3. ožujka, do nedjelje, 5. ožujka 2017., pod vodstvom don Damira Stojića, salezijanca, studentskog kapelana grada Zagreba.

Pozivamo Vas da ove dane početka korizme provedete na Humcu uz molitvu, predavanja, razgovore, pobožnost Križnoga puta, klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, priliku za ispovijed te osobnu molitvu i meditaciju u tišini.

U petak, 3. ožujka, pobožnost Križnoga puta započinje u 17,30 sati, kada će biti mogućnost i za svetu ispovijed. Misno slavlje započinje u 18 sati, a poslije svete Mise duhovni nagovor.

U subotu, 4. ožujka, u 10 sati bit će duhovni nagovor za mlade, zatim u 16 sati duhovni nagovor, u 17,30 sati molitva krunice i prigoda za svetu ispovijed, a u 18 sati sveta Misa. Poslije svete Mise bit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

U nedjelju, 5. ožujka, svetu Misu u 11 sati predvodi don Damir Stojić. U popodnevnim satima, u 16 sati, bit će duhovni nagovor, u 17,30 sati molitva krunice, te u 18 sati misno slavlje koje predvodi don Damir Stojić.

Izvor: Crkva na kamenu/www.franjevci-humac.net