Obiteljski susreti u Čerinu

Iz župnoga ureda župe Čerin pozivaju svoje župljane kao i druge vjernike na obiteljske susrete ovoga vikenda. Iz Šibenika u župu Čerin dolazi dr. Jozefina Škarica, žena koja je već u mirovini i ima dugogodišnje iskustvo rada s bračnim parovima i na poseban način bavi se obiteljskom problematikom. U župi će boravit ovaj vikend i održati nekoliko predavanja.

Raspored je sljedeći:

– 24. ožujka, petak, u 19,30 – predavanje za mlade na temu “Tko sam ja samome sebi?”

– 25. ožujka, subota, u 19,30 – susret za bračne parove na temu: “Muškarac i žena – dvije istine u jednome braku”.

– 26. ožujka, nedjelja, u 14 sati – nastavak predavanja za bračne parove. U 18 sati sveta Misa.

Poštovani i dragi župljani, od srca vas molimo da se odazovete na ova predavanja koja će vam sasvim sigurno biti korisna. Mladima je ovo priprema za duhovnu obnovu koja će se uskoro održati, a vama bračni parovi pomoć oko obiteljske svakodnevice i problema s kojima se susrećete. Molimo vas da na ove susrete dođete kao bračni parovi, a ne kao pojedinci. Jer, obitelj je muž i žena, a ne samo žena.

RADIONICE ZA DJECU

Frama i FSR organiziraju radionice za djecu u nedjelju 26. ožujka u 14 sati pod nazivom “Pustite malene k meni”. Roditelji neka dođu na obiteljski susret i povedu svoju djecu od 2 godine do osmoga razreda. Njihova djeca će biti u sigurnim rukama dok oni budu na predavanju predviđenom za njih. Ove radionice će biti umjesto župne kateheze koja se treba održati tjedan iza i ujedno zadnji susret prije Uskrsa. Sasvim sigurno, bit će to jedno zanimljivo druženje.

Župni ured Čerin

Izvor: Crkva na kamenu/http://www.zupacerin.info