Predavanje “Obiteljsko obogaćivanje”

Želite li biti izvrsni roditelji? Želite li da se vaša bračna ljubav produbljuje? Želite li imati obitelj koja ide prema istom cilju? Spremni ste investirati u najvažniju profesiju – brak i roditeljstvo?

Odgovore na takva i slična pitanja daje program Obiteljskog obogaćivanja (Familiy Enrichment) koji je pokrenula međunarodna neprofitna nevladina udruga, nazvana IFFD (International Federation for Family Development), tj. Međunarodni savez za obiteljsko obogaćivanje. Udruga je utemeljena 1978. godine, s ciljem pružanja podrške svim inicijativama koje idu u prilog braku i obitelji i konkretne pomoći oženjenim parovima i obiteljima. Temeljna zadaća tog programa je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece.

Ukoliko ste zainteresirani čuti nešto više o tom programu, dođite u subotu, 26. 11. 2016. u 18,30 sati u župu sv. Tome Apostola na Bijelom Brijegu, gdje će dr. Željka Markić iz udruge “U ime obitelji” iz Zagreba, održati predavanje na temu: Obiteljsko obogaćivanje.

Župa sv. Tome Apostola i HKZ TROPLET pozivaju bračne parove i obitelji iz mostarskih župa, kao i sve ostale zainteresirane, da dođu na ovo predavanje i obogate svoj obiteljski život.