Objavljena himna duhovnoga pokreta mladih Mi ViDiMo

Na početku druge sezone djelovanja mladi duhovnoga pokreta Mi ViDiMo objavili su himnu prigodnog naziva “Vjera, djela, molitva”.
Riječ je o velikom glazbenom projektu na kojem je sudjelovalo više od 20 mladih glazbenika s područja dviju hercegovačkih biskupija: Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske, a kako kažu teritorijalnom granicom zakoračili su i u Vrhbosansku nadbiskupiju.
Sudjelovanjem, savjetom i podrškama sudjelovao je veliki broj mladih s područja Mostara, Međugorja, Ljubuškog, Posušja, Stoca i Rame. Pjesma je za cilj imala okupiti mlade iz cijele Hercegovine kako bi u duhu zajedništva poslali poruku nade i spremnosti na djelovanje sada i u budućnosti.
Autor teksta i glazbe je Emil Bevanda, dok aranžman uz njega potpisuju Josip Drinovac i David Glibo. Za konačni zvuk himne pobrinuli su se Energy records, DG studio i Josip Joco Vukoja, a sve to je videosnimkom popratio Mario Beljo.
“Kada se mladi okupljaju oko Krista i rade na Njegovoj njivi, rad se pretvara u dar! Himna je plod rada mladih čije riječi ohrabruju i potiču sve ljude da se kroz duhovna i tjelesna djela milosrđa otvore na pomoć potrebnima oko sebe”, rekao je don Branimir Bevanda, studentski kapelan i povjerenik za mlade.
Duhovni pokret mladih Mi ViDiMo započeo je s djelovanjem u prethodnoj akademskoj godini. Pokret okuplja mlade Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije na poučnim tribinama, duhovno-meditativnim susretima, kreativnim radionicama, volonterskim i humanitarnim projektima te športskim susretima. Kako kažu, njihova glavna zadaća je okupiti mlade u duhu djela i molitve želeći ojačati njihovu vjeru. Himna se može poslušati na Youtube kanalu pokreta, a uskoro i na Deezer i Spotify platformama.

Izvor: Crkva na kamenu