Duhovna priprava i ispovijed pripadnika OS BiH, 4. pješačke brigade, 1. pješačke pukovnije i 4. bojne logističke potpore

HRASNO – U svetištu Kraljice mira u Hrasnu, 14. ožujka 2024., upriličena je korizmena duhovna priprava i ispovijed za pripadnike Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OS BiH), 4. Pješačke brigade, 1. Pješačke pukovnije i 4. Bojne logističke potpore.
Križni put, pripravu za ispovijed i svetu Misu slavio je don Tomislav Rajič, vojni kapelan u vojarni “Božan Šimović” u Čapljini, a suslavio je don Vinko Raguž, župnik i upravitelj svetišta Kraljice Mira u Hrasnu. Nakon priprave za ispovijed i svete ispovijedi, a pomogli su ispovijedati svećenici iz susjednih župa, uslijedila je pobožnost križnoga puta i sveta Misa. Don Tomislav je u prigodnoj propovijedi govorio o važnosti i smislu korizmenog odricanja koje mora biti usmjereno na druge kako ne bi bilo sebično odricanje nego ono koje čisti srce i vodi do obraćenja.
Na korizmenoj pripravi, križnom putu, svetoj ispovijedi i svetoj Misi prisustvovalo je oko devedeset vojnika, dočasnika i časnika.

Izvor: Crkva na kamenu