Završnica Međužupne lige Hercegovine

U Čapljini u Športskom centru u nedjelju 27. ožujka 2022. održana je završnica MLH, gdje smo dobili pobjednika turnira župu Cim-Ilići koji će nas  predstavljati u završnici KMNL-a Crkve u Hrvata, koja će se održati u svibnju u Splitu.
Hercegovačke biskupije predstavljat će i župa sv. Ilije Proroka – Stolac, koja je pretprošle godine osvojila završnicu KMNL-a Crkve u Hrvata.
Drugo mjesto MLH osvojila je ekipa župe Presvetog Srca Isusova – Studenci; treće mjesto ekipa župe Gospe od Zdravlja – Neum a četvrto mjesto pripalo je ekipi župe Presvetog Srca Isusova – Čeljevo. Dodijeljene su i pojedinačne nagrade: najbolji strijelac – Filip Šutalo (župa Neum); najbolji igrač – Mile Glibić (župa Cim – Ilići) i najbolji golman Jure Petković  (župa Studenci).
Ova Međužupna liga u Hercegovini postoji već dvadeset i jednu godinu! U sezoni 2021./2022. sudjelovalo je 14 župnih ekipa. Zahvalni smo svim igračima koji su predstavljali svoju župu. Posebna zahvala općini Čitluk i gradu Čapljini, koji su nam omogućili prostor odigravanja susreta!

don Branimir Bevanda,

 organizator MLH

Izvor: Crkva na kamenu